Brugte opskriften herfra
- 10 dl ribs
- 5 dl hindbær
- 1-1,5dl sukker
- 2 cm frisk ingefær
- 1 dl vand
- Vand med brus/sodastream
Jeg synes dog der var alt for mange ribs i, den smager mere af ribs end hindbær, det er lidt ærgerligt. Desuden blev den også ret sur, jeg puttede mindst 2dl sukker i, den kunne sagtens have trængt til mere.
Først ordner du frugten og ingefæren. Skyl ribs ordentligt og sørg for der ikke gemmer sig dyr nede i hindbærene.
Derefter putter du ribsene, hindbær, vand, sukker og ingefær ned i og koger til det er helt kogt ud. Det kan godt tage 10 minutter.
Derefter smager du til, skal det mere sukker i??
Ellers sier du det først 'groft' med en stål si, bagefter med et geléstativ og gelépose eller et viskestykke.
Derefter bland med vand.
Så har du hjemmelavet hindbærbrus, mums!

0 kommentarer:
Send en kommentar